top of page
Grapes

Welkom

we kunnen er niet meer om heen, iedereen komt ooit in zijn leven wel eens in contact met kanker. Het is en blijft een vieze ziekte die we uit de wereld willen helpen, dit via onderzoek en ontwikkeling waar financiële steun voor nodig is. 

Naast de vele vzw's voor Kom Op Tegen Kanker, zetten wij ons volop in voor vzw Kinderkankerfonds door sprankelende champagne te verkopen in samenwerking met onze exclusieve champagne boer Philippe Mignon. 

Ontdek onze Cuvee, onze unieke capsules gemaakt door de kinderen zelf , onze historiek en jaarlijks bijdrage aan het Kinderkankerfonds en VOORAL hoe u kan bijdragen aan onze jaarlijkse actie.

(vergeet je zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief hieronder)

Benieuwd naar onze unieke Capsules en puntenwaarden?

champagne_druivenGlas.jpg

Actie 2023

Wat de zomer in België deed, namelijk ons in de steek laten, doen wij niet met onze sympathie aan het kinderkankerfonds.

Daarom starten we gewoontegetrouw rond deze tijd opnieuw onze actie champagne voor het goede doel op!

Zoals steeds werken we met kwalitatieve champagne van het huis Philippe Mignon. Voor de verzamelaars van de capsules werken we opnieuw met kunstwerkjes gemaakt door patiëntjes overgezet op een capsule. Deze zitten zoals voorgaande edities opnieuw extra in de doos.

Enkele edities hebben we onze prijs kunnen aanhouden maar zoals alles is ook onze aankoop duurder geworden , we voorzien dan ook een prijsstijging die we zo minimaal mogelijk houden.

Klik even door naar de actie voor meer informatie en hoe u kunt bestellen!

2022 opbrengst

€ 33.147,50 x dankjewel!

 

Mede door jullie aankopen en gulheid van enkele trouwe sponsors konden we op 27/12/2022 langsgaan met een niet onaardig bedrag.

Een kleine rondleiding op de nieuwe locatie van het fonds benadrukte nogmaals hoe goed de geschonken gelden worden gebruikt.

De dankbaarheid voor de geschonken centen was opnieuw groot, des te meer door de aanhoudende Corona situatie die ervoor zorgt dat veel acties niet tot een goed einde kunnen worden gebracht.

Daarom een wel gemeende dank u wel en hopelijk tot na de zomer!!

2022_opbrengst2_edited.jpg

Wegwijzer

Leer ons kennen, onze jaarlijkse steun, onze Cuvee, doe mee en steun ons!

bottom of page